Aripioare la cuptor

Da’ de cand tot poftesc la aripioare, asa ca azi am calcat pe bec, mi-am facut curaj si de un cartof prajit (daca oi crapa de la un cartof prajit, aveti reteta de coliva pe blog pe aici). Ba m-am dus special sa imi iau aripi de pui crescuti cu porumb.

Marinatele le fac dupa ureche, nu e ca la macelarie, o reteta standard, asa ca va zic ce am pus azi pe aripioare (dupa ce le-am parlit si spalat, da?)

Vin (Retsina), sare, piper, boia afumata (dulce), cimbru, usturoi zdrobit, sos Worcestershire, crema de balsamic cu citrice (v-am mai aratat eu poze, primita din cipru, e misto la carnuri la cuptor).

Am pus aripioarele cu tot cu marinata intr-o tava, le-am dat la cuptor la foc mediu si le-am intors doar odata dupa cam trei sferturi de ora.

Atat.

Beleaua e ca a ramas sos in tava si aveam si un colt de pita proaspata … aia e, sa fie pana la capat.

Am primit si niste must proaspat.

SUnt asa de fericita dupa portia asta de pofte rezolvate, ca ma gandesc sa termin tabloul asta, are ani buni de cand sta la rand si ii mai croiesc cate o tusa pe an 😀

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s