Marinata pentru carne si ciorba de urechi de porc

Incep cu prima pentru ca poza e mai misto, a fost o lunga zi de hlizeala cu prietenii si pozele sunt mai anarhice, ciorba a fost ceva foarte simplu.

Dupa cum spuneam, intr-o minunata zi cand ne-am decis sa schimbam flori si martisoare, ceaiuri, beri, care ce a avut, a trebuit sa pregatesc ceva bun, zero chef de facut mancare, ce e mai rapid decat oarece aruncat la cuptor, in speta, carne. Si ce e mai usor decat sa faci o marinata dupa cum urmeaza:
iei si arunci in robot efectiv ochiometric si dupa chef niste ceapa, usturoi, ardei gras, rosii, cimbru, boia afumata si ulei.

Am marinat spinari si bucati de pui si ceafa si am facut doua tavi, sa fie, dupa cum se vede in imagine, cu chestii pe langa:

Sos de aurt cu usturoi, muraturi, salata si paine, ura si la gara.

Painea si gogosile le-a dat prietena Elena, florile ni le-am dat unele altora si tot asa.

Cat despre ciorba, pe foarte scurt, am mancat la matusi-mea ciorba de burta in care pusese si urechi de porc, plus am vazut pe net la o tanara doamna o ciorba doar de urechi de porc. Eu am facut varianta in care am facut ca la ciorba de burta ( cu fata din morcov, liezon cu usturoi, smantana si otet, zarzavat de supa si urechile fierte acolo). A iesit minunata, cam ca ciorba de burta dar fara miros de burta si cu crocantele.

Un gând despre &8222;Marinata pentru carne si ciorba de urechi de porc&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s