Ricky

Dragii mei, nu e nimic culinar in postare, din cand in cand stiti cum e, mai gasesti un catel, ii faci poze ca e dragalas. Are deja parinti adoptivi, doar vreau sa imi ramana niste poze cu el. Rar asa pui inteligent si frumos. Cine l-a aruncat probabil nu a avut timp de el, ca e lipicios si galagios si argint viu. Nu judecam pe nimeni, doar faceti cunostinta cu Ricky.

Ba mint, am si ceva culinar. AM facut pui cu cartofi la punga. O sa ziceti ca e anticulinar ca asta face orice copil de doi ani. Si ce daca?

Pentru conformitate, am pus in punga, in afara de pui si cartofi, niste ceapa, usturoi, boia, vin roze, cimbru. Restul e istorie.

Nema imagini misto.

Si ceva poze de toamna. Din geam. Si gata.

2 gânduri despre &8222;Ricky&8221;

  1. A fost horror să scrol down si după fotografiile lui Ricky sa dau de carnea rumenită. Primul gând: Ce? L-au și pus la proțap pe Ricky? 😀 Asta numai pentru ca ai spus că nu-i nimic culinar in postare. 🙂

  2. Ma exprim buruienos de la o perioada, din cauza contactului cu un numar mare de oameni care cauta chestii si eu ma prind greu ce vor (mai ales din cauza mastilor, inainte mai citeai pe buze dorintele, acum cu urechea surda mai greu),

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s