Ciorba de ardei umpluti

Am mai facut, nu e prima oara, numai ca de data asta am ars-o mega simplu si am facut si ceva interesant cu umplutura ramasa, foarte putina.

Umplutura, super banala, carne tocata, sare, piper, ceapa, marar. Dupa ce am umplut ardeii mi-a ramas o manuta, oala plina, nu mai mergeau niste perisoare. Asa ca am mai pus niste vin in compozitie (sa aiba ce bea orezul) si am aranjat-o frumos intr-o tavita, bine sigilat totul si am dat la cuptor pana s-a facut. Acum na, arata dubios, dar e misto de tot.

Cat despre ciorba, efectiv am pus la fiert un pachet de zarzavat de ciorba si in zeama clocotita am adaugat ardeiutii, cand au fost fierti am pus suc de rosii si mult leustean si gata.

Am zis ardeiuti pentru ca sunt mici de tot.

Altfel, am primit niste rosii minunate, dar absolut minunate.

Dulci, deloc acide, gustoase, din alea crescute de capul lor, donate de vecina-mea. Deci salata.

Si avui chef de o treaba, ca pe litoral, cartofi prajiti, omleta, salata de rosii. Omleta e urata pentru ca tigaia de la Neoflame e proasta si lipeste, ma rog, lipea ca am dat-o la gunoi, dar ideea ramane.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s