Aveam frunze in plus, ceafa porcului si in plus a fost amuzant sa fac pozele, desi e cam bezna de la ploaie.
Frunzele coapte au fost foarte gustoase (de fapt asa mi-a venit si ideea, ce daca tot folosesc des ca am prea multe, le-am gustat si pe ardei umpluti si in sarmale, foarte bune).
Asadar condimentam feliile de carne dupa plac (eu am pus sare, piper, praf de usturoi, boia, ulei), apoi le acoperim cu frunze de vita (cu tz) si le dam la cuptor.
Dupa o vreme le intoarcem si le lasam sa se coaca si vitavercea.
Fruzele de dedesubt se fac absolut delicios de crocante.
Fata/verso.
Cu piure.
Din vie tot timpul tai pentru ca mi se urca in pomi si ii stranguleaza. Asa ca probabil o sa mai folosesc. Si untul l-am impahetat in frunze. Iaca impricinata (de fapt sunt vreo trei plante, una mai batrana ca alta).
AM facut si o ciorba de porc afumat cu cartofi si tarhon. Pork power.
Si de prin geam, ploaie, soare, soare, ploaie, bate vantul, nu bate vantul …