Ceafa de porc pe frunze de vita de vie

Aveam frunze in plus, ceafa porcului si in plus a fost amuzant sa fac pozele, desi e cam bezna de la ploaie.

Slide11

Frunzele coapte au fost foarte gustoase (de fapt asa mi-a venit si ideea, ce daca tot folosesc des ca am prea multe, le-am gustat si pe ardei umpluti si in sarmale, foarte bune).

Asadar condimentam feliile de carne dupa plac (eu am pus sare, piper, praf de usturoi, boia, ulei), apoi le acoperim cu frunze de vita (cu tz) si le dam la cuptor.

Slide12Slide13

Dupa o vreme le intoarcem si le lasam sa se coaca si vitavercea.

Slide14

Fruzele de dedesubt se fac absolut delicios de crocante.

Slide15

Fata/verso.

 

Această prezentare necesită JavaScript.

Cu piure.

Slide18

Din vie tot timpul tai pentru ca mi se urca in pomi si ii stranguleaza. Asa ca probabil o sa mai folosesc. Si untul l-am impahetat in frunze. Iaca impricinata (de fapt sunt vreo trei plante, una mai batrana ca alta).

Slide19

AM facut si o ciorba de porc afumat cu cartofi si tarhon. Pork power.

Slide20

Si de prin geam, ploaie, soare, soare, ploaie, bate vantul, nu bate vantul …

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s