Nu e nimic complicat, nici macar prea aratos, daca nu facem nimic crocant si rumen, deh. Dar foarte bun. Ori mananc eu rar miel si mi se pare nemaipomenit.
Am gasit la cutia milei la Kaufland niste bucati de miel cu oscior, numite tomahawk. Nitel marinate cu ceva verdeata si lamaie. Nu am facut decat sa pun in oala batraneasca niste cartofi, ulei, ceapa verde si usturoi, cotletele deasupra, vin alb demisec si sa sigilez cu folie si capac.
Am lasat totul la foc mediu cam o ora si jumatate, pana a scazut sosul. Am deglasat vasul cu supa-crema de legume. Pentru ca asta aveam, fireste ca puteti pune orice fel de supa aveti in casa si sa pasati ulterior sosul (posibil sa arate mai frumos ca al meu, mai bun, nu stiu 😀 )
Cum zic italienii, piatto unico, ar fi mers langa si niste salata verde cu menta si lamaie, zic si eu.
De final ceva floricele de le-am mutat din vasul initial, azi implinesc doua saptamani.