Ceafa si legume la punga

Stiu, am o obsesie cu pungile astea, dar ce sa fac daca mi-e comod si imi place cum ies chestiile?
Slide11

Am adunat de prin frigider si congelator urmatoarele: o bucata de ceafa de porc, cateva capete de carnati (trei modele), morcov, rosie, cartof, ceapa verde, masline, plus fond de pui (jiul ramas de la friptura de pui la punga, degresat si pastrat la rece).

Slide12

Am taiat totul bucatoaie …

Slide13

… si am bagat in punga cu putin vin. Nu am pus condimente pentru ca au destule carnatii si jiul ramas. Punga o pun pe un gratar si o intorc de cateva ori.

Slide14

Si gata.

Slide15Slide16

Sa va arat o rosie minune.

Slide17

Si ce am avut la brunch dupa luni de absenta a prietenilor din zona. Nu sunt retete, doar frigaruile daca vreti sa stiti le-am marinat cu un amestec de iaurt, curcuma si un mix de condiment pentru tandoori, putin ulei de masline, usturoi, ceapa verde si zeama de lamaie.

Sosul pentru frigarui e cu ceapa verde, marar, patrunjel, usturoi, smantana, iaurt si Almette.

 

Am primit in dar un tocator misto, flori, tort, un polonic Nessie si, ca observator federal, am avut un caine pofticios.

Slide26

Un gând despre &8222;Ceafa si legume la punga&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s