Stiu, am o obsesie cu pungile astea, dar ce sa fac daca mi-e comod si imi place cum ies chestiile?
Am adunat de prin frigider si congelator urmatoarele: o bucata de ceafa de porc, cateva capete de carnati (trei modele), morcov, rosie, cartof, ceapa verde, masline, plus fond de pui (jiul ramas de la friptura de pui la punga, degresat si pastrat la rece).
Am taiat totul bucatoaie …
… si am bagat in punga cu putin vin. Nu am pus condimente pentru ca au destule carnatii si jiul ramas. Punga o pun pe un gratar si o intorc de cateva ori.
Si gata.
Sa va arat o rosie minune.
Si ce am avut la brunch dupa luni de absenta a prietenilor din zona. Nu sunt retete, doar frigaruile daca vreti sa stiti le-am marinat cu un amestec de iaurt, curcuma si un mix de condiment pentru tandoori, putin ulei de masline, usturoi, ceapa verde si zeama de lamaie.
Sosul pentru frigarui e cu ceapa verde, marar, patrunjel, usturoi, smantana, iaurt si Almette.
Am primit in dar un tocator misto, flori, tort, un polonic Nessie si, ca observator federal, am avut un caine pofticios.
Casi face toti banii in povestea asta. Bine, recunosc, cefoaica e si ea in carti…