Supa-crema de legume coapte

Ma rog, la cuptor, stiu ca am mai facut dar merita de refacut, ca incep a se ieftini legumele. Plus ca de data asta a fost conjunctural, deci, supa-crema de legume coapte (la cuptor).

Slide11

Conjunctura a fost ca am vrut sa mananc peste cu legume asa ca mai intai am facut asta:

Slide12

Ce am adunat, cartofi noi, dovlecel, morcovi, ceapa verde, rosii si mai ales un ardei mare gras copt si curatat. Si cu zeama din el pastrata.

Slide13

Am amestecat totul doar cu putina sare, ulei de masline, am pus si niste usturoi si marar pe deasupra si am dat la cuptor, intai acoperit sa se faca in aburi, apoi nitel descoperit, Am pus si zeama ardeiului copt, da.

Slide14Slide15

Pestele l-am copt alaturi infofolit doar in folie de aluminiu, merluciu fiind si-a lasat pielea lipita de folie asa ca a fost usor de curatat si pus langa legume.

Slide16

Ei bine, legumele ramase le-am pus cu tot cu zeama si putina apa la fiert si le-am mixat bine, apoi am dat supa prin sita. Si tare misto a fost, cu telemea, crutoane nitel arse si putin ulei. Stiu ca sunt o droaie de variante de supe cu legume coapte, imi plac toate.

Slide17

De final, floricele noi in fereastra.

Slide26

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s