Peste la cuptor

Nu vreau sa jignesc pe nimeni, nu im iimaginez ca nu stiti sa puneti ceva pe un peste si sa il aruncati in cuptor. Marea gaselnita a acestei retete este pestele, merluciul. De mult plang dupa codul acela de pe vremuri, cei batrani macar cat mine stiu, era un cod, fara oase cu coloana plata, cartilaginoasa. Dulce, bun, usor de mancat.

Ei bine merluciul, trunchi, luat de la Lidl pur si simplu fara vreun scop est epestele mult cautat de mine. Daca stiati, bravo, daca va bucurati, sa fie primit.

Slide11

Acum daca m-am bucurat si am si pozat sa va zic si ce am pus la peste, nimic deosebit, clasic, un amestec de marar, patrunjel, usturoi, vin alb, ulei de masline, cozi de ceapa verde. Am zapacit pestii cu amestecul si i-am dat la cuptor (rosia si lamaia sunt de chichi).

Slide12Slide13

Mi nu nat.

Slide14

Dezosat total. Bine, eu nu mananc des peste pentru ca daca e un singur os in tot pestele, la mine se infige. Cu asta poate revin la prietenii mai stranse cu oceanicul.

Slide15

Cateva poze de prin gradina, vecinul Mitzu, primele petunii si mararul cel nou (cam flescait, sa vedem daca se prinde), acum am sfanta treime la ghivece: leustean, marar, patrunjel.

 

Un gând despre &8222;Peste la cuptor&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s