Adica iarasi numai poze, asa, fara mari retete. Desi un sos poate fi considerat reteta, sa zicem. Acum daca nu va plac, nu va uitati, eu simt nevoia sa las ceva la jurnal.
Salata „accident”, nu auto, am rasfiert cartofii, din neatentie, asa ca ciuciu orientala, deci am facut combinatia din imagine (somon afumat – au aia la Auchan pachetele mici de tot, face de o pofta sa dai patru lei – ceapa verde, rosie si castravete murat.
Din mancarea cainelui am furat de o pofta … (i-am lasat si ei rasol cu legume si orez, logic).
Am facut o ciorba muncitoreasca din oase de porc, zarzavat, cartofi, dovlecei si senzational de buna zeama de varza de la Lidl.
Si acum sa vorbim despre sosul pus pe langa niste cotlete cu legume la gratar (sau nu). Am amestecat iaurt, usturoi, castravete murat, ceap averde, marar si patrunjel. Cele care au fost de taiat, le-am taiat foarte fin. Eu nu am pus sare, pe voi nu va retine nimeni sa o faceti.
Si pentru ca mi-au inflorit de nebune toate tufanelele, mari si mici, plus ca am stat ceva vreme langa cafeneaua aia, am niste poze extra.
Stiu ca nu e nimic crucial sau nemaipomenit, dar chestiunile serioase le las pentru alte spatii, nevirtuale. Toamna usoara va doresc.