Doar poze

Pur si simplu pentru jurnal, nu retete, stiti voi, ca sa vad dupa ani si ani ce faceam azi (cand vad un blid de mancare stiu exact ce am comis in ziua respectiva).

Ca in cantecele de pe vremuri, enumeram: ciorba de porc, sarmale, supa crema (cu paste sau crutoane), ou umplut (cu pateu, galbenus si mustar), pomana din vecini, polonezii noi de la Lidl (iar au schimbat reteta), somon afumat, pizza de la Luca.

 

 

Si toamna dupa blocurile care nu mai sunt gri ca s-au mai renovat. including o poza cu noile semafoare din intersectia Trapezului, tehnologie la varf.

 

Stiti voi, dati pe o poza si intra in slide show. Retete noi momentan nu avem, numai medicii sunt de vina 😀

3 gânduri despre &8222;Doar poze&8221;

  1. Și noi suntem la dietă! Am unceput-o ca un regim, dar pe parcurs am înțeles că trebuie să devină un lifestyle. E vorba de Autoimmune Protocol ((AIP), salvatoare in cazurile bolilor autoimune. A fost greu la inceput (septembrie), dar acum ne-am obișnuit și faptul că se vad rezultatele contează cel mai mult. Clar că ne e dor de pâine, ciocolata, brânzeturi, dar te obișnuiești și fără ele. Și, chiar daca nu e o dieta pt a slăbi, scăderea kilogramelor e primul semn că glutenul, zaharul și lactatele nu mai întrețin inflamația din organism.
    Sănătate îți doresc!

  2. Eu am numai o lista cu ce si cum de la diabetolog, adica nu ii zice in vreun fel dar e greu de potrivit cu programul, mai ales ora aia de miscare si orele fixe de masa, greu nene. Acum s avedem, merci frumos si voua la fel. Sanatate adica.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s