Pasta de peste cu unt

Varianta foarte, foarte, foarte simpla. Pentru ca nu stiu cum citeam pe un site al unui restaurant si numai cuvintele „unt de sardele” m-au facut sa am pofte din alea enorme, cum au unii cand le miroase a gratar (unii adica tot eu).

Slide8

Pasta de peste este foarte versatila, adica de principiu folositi o conserva de peste, de care aveti voi chef si unt. Si in rest, dupa cum vi se nazare, dupa gust, dupa inspiratie, poate contine o droaie, de la capere si rosii uscate pana la mustar sau maioneza.

A mea, cum ziceam, varianta simpla, cum se facea pe vremuri untul de sardele, dar am folosit o conserva de file de macrou.

Slide9

Puteti pune totul intr-un mixer, dar la asa cantitate mica nu a meritat deranjul si consumul de energie, apa si detergent, asa ca dupa ce am tocat marunt ceapa, am amestecat totul cu furculita (sare si piper, dupa gust, fireste).

Slide10

Da, are ceva calorii si da, se poate posa artistic daca u cumva faceti doar ca mine, de o pofta.

Slide11

Si sexyune cu muscaciune, normal.

Slide12

Ca de obicei, sa va arat ce am mai facut, fireste, cand se termina ciorba, facem alta ciorba. Bors mai exact (mare atentie la borsul de la Danila, pe cat e de bun, pe atat e de acru, noroc ca am gustat la timp). Si am folosit o cantitate de circa un kil si un leu si ceva de oase de porc de pe care a cazut si ceva carne (stiti bancul ceausist, vecina, imi imprumuti si mie osul de supa? e, nu va temeti ca va reveni la moda), un borcan de zarzavat de ciorba (de cumparat, eram tare curioasa cum mai sunt si da, sunt bune, fac banii), un pachet de zarzavat de la congelator, niste cartofi, un borcanel de mazare, leustean uscat (ca altu nu-i), bors si aleluia.

Această prezentare necesită JavaScript.

Si inca o magarie care mi-a traznit din mers, aveam un rest de carne de pui si am luat o langoasa (da, stiu doamnelor, un langos, da asa era pe vremea copilariei mele la piata Rosetti, o langoasa si doo hãlbi, ce stiti voi). Si mi-a venit chef de langos mancat undeva aiurea prin Hateg, cu smantana si cascaval. SI asa am facut, am pus pe gogoasa vietii smantana, pui, cascaval si niste crema de branza ca era in zona. Mie mi-a placut.

Slide15

Si de final poze cu catelul Luna si ce se vede de la geamul ei.

Slide16Slide17

rororo

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s