Asta era denumirea de pe Twisted, cautati Twisted pe FB si o sa gasiti o droaie de traznai, eu am respectat ce au zis acolo: tortilla, sos de rosii, mozzarella, salam. Dar o sa va arat ca e haioasa si prepararea si, desigur, fiind doar un test le-am troznit repede, sa vedem cum sunt.
In afara de ingrediente, va mai trebuie o tava de briose. Cum ziceam, inngredientele sunt asa: tortilla, un sos de rosii, de care aveti in plus, mozzarella (sau alt branzet care se intinde frumos), salam (eu am avut salam de vara uscat), unt, usturoi, oregano.
Mai intai taiem rondele din tortilla, topim untul si il amestecam cu usturoi si oregano.
Dam rondelele de tortilla prin sosul de unt. Daca va ramane sos, stiti ce sa faceti cu marginile ramase, da?
Intoarcem tava cu pardonu’ in sus si asezam rondelele, uite asa:
Se coc foarte repede, pana in zece minute si sunt gata.
Acum avem cojile de tacos, facem cate vrem noi, dar din acest moment este mare primejdie sa fie mancate de cine trece pe acolo.
Le umplem cu sos de rosii (de pizza, de care vreti), mozzarella si salam.
Le asezam intr-o tava (in functie de cate sunt, alegem is tava, logic, eu am avut doar de testul asta). Si le coacem cat sa se topeasca bine mozzarella.
Si gata.
Sunt bune imediat, cat se intinde branza.
Si sosul curge …
Si se face porceala.
Eu am facut ca pe net ca eram foarte curioasa daca se tin tari foile de tortilla coapte cu sosul ala pe ele, normal ca se pot umple cu o droaie de chestii apoi, inclusiv reci, salate, ton, nu stiu, chestii.
Altfel am reusit si un pilaf de mancat cu lingura, chestie greu de obtinut de mine.
E cu inimi de pui, legume multe si ciuperci. Ca sa iasa praf, proportia de orez/zeama a fost de 1 la 6. Iuhuuu.
In rest, a venit toamna.
rororo
Mulțumesc 🙂