Pasta de ton cu avocado

Am mai facut acum multi ani, e buna ca aperitiv (cum e guacamole, cu chipsuri, tortilla), in sandwich-uri, oua umplute sau, daca zdrobiti totul cu furculita, nu mixati, chiar asa, pe paine si atat.

Slide14

Iata ingredientele, am mixat avocado si tonul, ceapa am taiat-o foarte marunt, am amestecat cu drag si spor (da, inclusiv maioneza si zeama de lamaie) si aleluia.

Slide13

Eu mi-am servit-o cu niste grisine.

Slide15

Trecem la capitolul cumparaciuni de curiozitate, am luat o punga de orez cum bine vedeti in poza, sa vad cum este (au mai mutle modele, cu rosii, cu ciuperci, simplu). E foarte bun, are o singura problema, e scump, nu face totusi 8 lei cand un orez normal fierbe in 15 minute si ai vreme sa ii pui orice traznaie, dar trebuia testat.

Slide17

Alta chestie buna de la Auchan, e focaccia facute de ei acolo, mai ales calda, au cu branza, rosii, masline. Eu am umplut-o cu niste mortadella.

Slide18

Si, de final, o mare pofta ce am poftit, pui, mamaliga si mujdei. Aici nu e niciun secret, sunt luate toate de-a gata de la fosta Billa. Cura de vulgaritate.

Slide19

rororo

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s