Budinca de macaroane cu branza si stafide

Da, acea reteta antica pe care o stiti cu toti, am pozat pentru ca am pus ceva in plus, pentru ca e soare si pentru ca am testat o forma noua cumparata pentru tiza mea, Elena.

Slide8

Forma e de la Lidl, silicon cu fund de sticla, putin greu de folosit dar siliconul este foarte bun iar sticla, seamana foarte mult cu cea de geam de aragaz, se raceste foarte greo, odata scoasa din cuptor. Per total e o forma buna.

Ce am pus in plus fata de reteta clasica? Un blat ramas de la cheesecake cu caise.
In rest, branza dulce branza cremoasa deja aromata cu vanilie, zahar, oua, stafide (inmuiate in apa cu esenta de vanilie – bourbon), cum ziceam, clasic.

Slide9

Se combina misto blatul de biscuiti si unt cu reteta clasica.

Slide10

Iaca si restul de poze, ca in plus nu am ce sa va spun.

Ne-am mai omenit cu gustarele, placintele cu branza de la covrigarie, bune de tot, niste lebar, slaninuta si, fara legatura cu nimic, piept de pui marinat, tras la tigaie si apoi acoperit cu un balsamic cu rodie pe care am uitat sa vi-l arat dar sigur o voi face.

Si un gratar pe car enu am putut sa nu il pozez, cand gasesc carne fara apa, e rara avis. Desi eu mereu urmez toti pasii pentru un gratar bun, temperez carnea, intrerup firele de gasime sau ce ar mai putea face friptura sa se stranga, degeaba, daca e injectata carnea, tot gust de carton are. Asta a fost buna, Kaufland.

 

Si doua poze de la fantani.

Slide19Slide20

rororo

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s