„Pizza”

Stiti voi de care, nu pizza-pizza, din aia pe foietaj. De ce? Pai se adunasera chestii plus ca a fost prima oara cand am folosit cuptorul dupa interventia celor de la (&*$^@#%&@) Engie. Si da, e greu si da, le-am donat niste cantitati impresionante de carne si produse din carne in frigidere.

Dar sa revenim la „pizza” noastra (care e langa niste tortellini cu sos de ricotta si rosii, pentru ca, nu e asa, niciun rest prin frigider).

Slide8

Pe foaia mare am pus niste suc de rosi, oregano, branza cu mucegai, imi scapa numele, din aia galbuie si foarte mirositoare, masline is carnacior.

De trei ori am redat cuptorului pana s-a facut …

Slide9Slide10

Pe fasia ramasa (intotdeauna e cu o fasie mai mare foaia de aluat decat tava) am pus niste pastrama, alt soi de rest de branza cu mucegai, masline. Pe ambele am pus deasupra ou batut cu smantana.

Slide11Slide12

Sexyune:

Slide13

La capitolul zidul plangerii, ce mananca musafirii (frigarui marinate, cartofi prajiti, chiftelute de dovlecei, muraciuni) …

Slide14

… vs ce mananc eu (vita, legume fierte, nitel ulei crud de masline, putin marar). Pai e corect?
Slide15Slide16

Si cateva rapsodii de vara din desele drumuri in lupta cu sistemul sanitar.
In IOR e un peste urias, nu mi-a iesit neam in poza dar va jur pe rosu ca are o gura cat un capac de toaleta. Si pentru prima oara la un Shop&Go, loc de tinut cateii afara (e francizat Shop&Go deci e exclusiv meritul patronului locatiei respective).

Plus fototapetul natur din geam.

Nu uitati, ca sa vedeti pozele din grup mari, dati pe ele.

rororo

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s