Ciorba cu loboda, salata, cartofi si taitei de omleta

Cu ghilimelele de rigoare taiteii, e de fapt o omleta cu marar coapta in strat foarte subtire la cuptor. Iertati si strelicii de pe margine, emotiile.

Slide8

Am sa va detaliez pe foarte scurt cum am comis aceasta zeama simpla, cu mentiunea ca, fara omleta, e DE POST!

Asadar mai intai am inabusit in nitel ulei ceapa si mai apoi restul de ce chestii mai pune omul la ciorba, morcov, albitura, ardei.

Slide9

Am adaugat si salata si am mai inabusit totul putin.

Slide10

Am adaugat cartofii, apa si am lasat sa fiarba. Intre timp am comis omleta, ca sa nu iasa prea uleioasa zeama, m-am gandit sa o dau la cuptor, tava mare, omleta mica, nu a mai iesit de cubulete ci fasiute.

Repet, omleta e din oua, marar, sare si piper.

Slide11

Cand cartofii au fost fierti am pus gramada omleta, loboda, zeama de la o lamaie.

Slide12

Am mai dat cateva clocote, am stins focul, am pus verdeata.

Slide13

SI asta e zeama noastra, usurica, acrisoara, vesela. Cum spuneam, strelicii de pe margine sunt bonus, de emotie.

Slide14Slide15

Asta e pentru oamenii normali, pentru aia anormali cu extractie, o supa crema foarte banala, in care am pus de toate (inclusiv un dovlecel si niste varza) si am pasat-o. Anormali sunt aia care au toate maselel de minte care dupa o varsta se cer scoase.

Slide16

Am degustat vag si niste oltenesti de la Gusturi Romanesti, da, au E-uri, mamaliga da, e aia veche. Bunuti.

Această prezentare necesită JavaScript.

De final, va las colectia mea de flori. Din gradina (fie a mea fie a altora, nu de furat, de primit).

rororo

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s