Porcisme

Inainte sa purcedem la a scrie chestii deja cunoscute de voi, dragii mei, trebuie sa fac o mentiune speciala pentru hateri (se pare ca sunt destul de multi plictisiti): nu, nu e o tona de mancare in poza, in general e ca la o degustare si da, portiile sunt de papusi, nu, nu le recomand minorilor, veganilor, in general nu le recomand, este vorba despre niste mici pofte si cure de vulgaritate pe care noi, vulgul, ni le permitem. Ma scuzati ca la mine pe blog imi permit asa orori.

Revenind, incepem cu ce stim deja, starea vremii. Plus invadatorii, pasarile intoarse din calatorii. Nu, nu e motiv de panica, pasarile rezista la temperaturi scazute, nu vreau sa dau sfaturi, daca va intereseaza cum sa le hraniti sau ajutati, apelati la societati care chiar au legatura cu ornitologia, nu incurajati isteriile de masa (gen aoleu mor berzele).

La mine s-au aciuat mierle si grauri, pe langa vrabii. De azi le-am dat si fructe. Fireste, de la cutia milei.

Urmeaza chestii naspa pentru sensibilii care efectiv ma fac sa imi pierd timpul cu scuze. Maduva coapta.

Frimiturile negre sunt de sare neagra de Cipru.

Ce s-a intamplat cu oasele coapte? Le-am fiert pana a scazut zeama (nu, nu le-am redus eu pe ele, ncii zeama, doar ea a scazut).

Am degresat a doua zi supa concentrata, am congelat o parte si o parte am folosit-o la o supa cu multe legume, inima di vita si quinoa.

Slide16

Alta magarie, a trebuit sa iau saorma. Nu e cu de toate, dar am pozat-o. Sa va zic de ce? Cand ai de alergat toata ziua si iti este foame fix in zona aia, nu ai cum sa nu te opresti. Plus ayran.

Slide17

Magaria suprema, degustare de paste plus niste jumeri de doi lei. Repet, facute la foc lent, apoi trase de pe fic si cand nu au mai bolborosit, la foc mare. Drobul va fi renovat, ouale au trecut testul si jumerile (cam 50 de grame pe cap de om furajat) s-au topit si nici ca mai fac doi ani.

Voiam sa va zic si cum e cu preturile nesimtite, cu cainii care asteapta la magazine, dar ma grabesc sa mai iau mere pentru grauri, se pare ca tot stolul a tras aici la noi doar dupa un singur mar donat.

Asadar doar poza cu un catel si poate nu uit sa va zic parerea mea.

Stiu ca am scris in graba dar na, poze.

Si in continuare, rog haterii sa schimbe canalul.

Dog tax.

Slide22

rororo

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s