Ma rog, galbena. Daca ati prins epoca revistelor culinare cumparate de la anticariat, stiti, desigur, cate combinatii traznite de paste fac italienii, deci nu va mirati, in mod sigur intr-un colt al cizmei, cineva a facut deja combinatia asta.
Avem nevoie de paste, unele ca cele din poza, ziti, sunt perfecte, merg si altele care sa aiba loc sa ghemuiasca sos in pantece.
In rest, carnat proaspat (de care va place voua), smantana, usturoi (eu am avut un rest de mujdei concentrat), fasole verde (galbena, o conserva mica, frageda e la fix),putin patrunjel si parmezan.
Pentru inceput frigem bucatelele de carnat scoase din membrana.
Cand s-a rumenit adaugam fasolea, smantana, verdeata.
Cand sosul s-a legat, punem usturoiul si lasam pana cand sunt gata pastele (ele vor bea nitel sos, da?).
Adaugam pastele in sos si, dupa ce s-au imprietenit, punem parmezan proaspat ras sa legam totul. Fireste, sare si piper, ad libitum.
Sexyune. Mie mi-au placut mult.
Bonus proteic la reteta: spinari cu cartofi la cuptor, carne de vita fiarta in bere, teste de gratare de la bulgar, pentru o lucrare. In ultimele doua poze puteti observa cum se comporta carnea de la macelar fata de nenorocirea din supermarket (ultima poza e mai veche, tot ceafa, dar Lidl).
Concluzia e ca nu iesi mai scump daca vei cumpara o carne de calitate.
rororo
bunaaaaaaaaaa…!!!! cred…dupa cum arataaa 🙂