Pui cu sos de rosii si busuioc

E un fel de ostropel sau, pe limba internautilor, puiutz cu sosuletz si pireutz, hai ura si la gara.

Slide18

Nu e nici de post si de nicio dieta, e o tocanita buna de tot pe care am facut-o cat se poate de banal: am am fript puiul, fata, verso, l-am dat incolo, am pus ceapa si usturoi sa se faca lent, totul la foc foarte mic, am imprietenit puiul cu cele enumerate, am stins cu vin (roze, cu bule), iar cand toate erau gatite, am pus o cutie de rosii tocate (Mutti) si busuioc din geam (s-a trecut, e cam galben, dar parfum are).

Piureul e absolut banal, cartofi, lapte, unt. Si da, fireste, sare si piepr dupa chef, daca mancati iute, bun si ceva ardei.

Slide17

E, acum puiul ca puiul, dar mi-a ramas sos. Si am gasit niste oase de porc, pret de oase, cu multa carne pe ele. Si mai aveam si pui. Si am facut o tochitura, ii zic eu, voi puteti sa ii ziceti tot tocanita.

Anume, porc, pui, carnat, ardei, apoi sosul.

Această prezentare necesită JavaScript.

Inutil de spus ca merge cu mamaliga, ou si burduf, de aia i-am zis si tochitura.

Această prezentare necesită JavaScript.

Si trei poze, doua din oras si una din geam, inca mai pot face sarmalute in foi de vita, desi e jumatatea lui noiembrie.

rororo

Un gând despre &8222;Pui cu sos de rosii si busuioc&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s