Actiunea „ogarul cenusiu”

Adica, Greyhound. O sa scurtez pe cat posibil, nu stiu daca mai tineti minte poze cu cei patru ogari, caini de circ, am mai incercat sa ii dam spre adoptie, au fost mutati in Toboc (acolo unde a fost incendiul), intre timp s-a intamplat un accident, nu mai avea cine sa aiba grija lor, adica trebuiau adoptati urgent, cert e ca s-a intamplat, ori mesajul scris de mine a sensibilizat mai tare decat prima data, ori pentru cau dat foarte multi share, cert e ca minunatii copii, Aris, Blue si Filip si mama lor (care era a nimanui prin curtea fostelor grajduri ale circului) au plecat sa le fie bine.

Pozele sunt cele pe care le-am pus public pentru adoptie. Cateii au plecat azi.

 

 

Speram sa devina catei de canapea la familii iubitoare. Sunt cei mai buni catei.

Deci dupa perioada asta putem reveni la ale noastre, mai intai sa va arat o gluma a la Dedeman de prin drumurile mele prin oras.

Slide14

Si din cauza alergaturii si balamucului, doar minuturi: cowboy’s caviar (pentru trollii care nu inteleg de gluma, da, e fasole la minut, cu carnati).

Slide15

Chiftea ascunsa in orez (asa un orez … eu am vrut sa fie rasfiert, gen pilaf de spital, el nu a vrut sub nicio forma, a ramas bob cu bob desi l-am fiert de l-a luat mama zmeilor).

 

Si conopida la punga, s-a vrut popcorn dar, fireste ca in punga se face la abur, deci e anti-popcorn. E data cu sare, turmeric, boia, menta, coaja de portocala, ulei de masline, piper.

Si gata ca-s prea obosita sa scriu mai multe, povestea ogarilor este foarte lunga si are multe aspecte, eu v-am aratat doar finalul.

rororo

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s