Mi s-a parut prea lung sa scriu in titlu „mancare de cartofi, conopida si dovlecel cu masline„. Ca asta este.
Minunea verii sunt legumele, an de an, rosii, ardei, dovlecei, bunaciuni. Sa nu uit sa va zic cum am facut mancarea. Pai am inabusit nitel niste ceapa, morcov si ardei kapia, am acoperit cu apa si am pus cartofii, cand erau aproape fierti am pus restul, adica bulion, conopida, dovlecei, masline, toate odata. La final am pus o lagatura de marar si una de patrunjel.
E de post, foarte vegana. Asta pana ii pui niste carnati alaturi, acum v eganii o sa se supere si o sa imi spuna ca nu mai e de post, e de prost. Asa e.
Apropos de carnati, din cativa ramasi, niste orez ratacit prin frigider si nitel curry am facut un dish. Asa ii zice, da, dish. Iaca dishu’.
Si o gaselnita misto, la Lidl au forme cica pentru gheata, adica sunt si pentru gheata, dar le-am testat sa vad daca merg la cuptor. Bai, merg de minune, se pot face o multime de dracii in ele, eu am pus un ou asa, sa vaz cum se comporta numai, nici nu le-am umplut pana sus, dar cred ca o sa fac si niste mini checulet cu ceva fructe.
Mi-a placut la nebunie o poza de pe net, desigur, puteam sa o iau, dar mi s-a parut mai misto sa dau noroc cu domnul cu Mercedesul de un cal putere, chit ca nu ne aflam in aceeasi localitate. Eu la 40 de grade bucurestene, el la pensiunea Ghiocelul.
In rest, facui niste poze prin canicula. Naspa rau, cica tine vreo doua saptamani arsita asta.
rororo