Dovlecei in sos de rosii cu busuioc si conopida „popcorn”

Doua chestii foaret simple, chiar daca implica preparare termica se fac repede si sunt foarte bune reci.

Această prezentare necesită JavaScript.

Dovleceii se feliaza, eventual usuca (daca vreti sa nu stropeasca) si se prajesc in baie de ulei. Sosul se prepara foaret simplu, ceapa si usturoi dunstuite in ulei, stinse cu vin, adaugate rosii tocate (conserva sau nu)m putin otet balsamic si busuioc rupt in bucati. In sos se pun dovleceii direct de la prajit.

Slide12

Daca o sa ma intrebati de busuioc, daca merge uscat, merge ce vreti voi, dar se gaseste proaspat pe toate drumurile, ar fi pacat. Al meu a fost ciufulit pentru niste caprese si incepe sa isi revina.

Slide13

Nu este o mancare foarte aratoasa, dar este foarte gustoasa calduta sau rece.

Slide14

Cat despre conopida „popcorn”, treburile stau si mai simplu, peste buchetelele desfacute punem un amestec de condimente si ulei de masline. Eu am pus paprika, usturoi granulat, sare, piper. Buchetelele se pun pe hartie de copt si se dau la cuptor.

Această prezentare necesită JavaScript.

Merg rontaite ca atare sau cu un sos, ceva cu usturoi, ce vreti voi, eu am facut din branza, iaurt si marar.

Slide11

 

Vreau sa va mai arat doua chestii, un super mar, fireste ca import Polonia. Foarte mare, foaret gustos (si da, oxideaza imediat dupa taiere). Nu mai reiau discutia cu „muntii nostri mere poarta”.

Slide16

Si din ultimele ispravi ale lui Cacaricius, si-a descoperit comportamentul ancestral de fost velociraptor, sta la panda in liniste si in momentul in care vede picioare de om, ataca furibund. Pitbull galben avem? Avem.

Slide17

rororo

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s