Omleta cu creveti

Bai, bagara astia niste creveti minunati la Lidl. Si pretul minunat si, ce mai, luai o punguta, la cat de zgarcita o sa fiu cu ei o sa ii fac in fel si chip. Primul chip e izvorat din pofta de bouyourdi, creveti saganaki, creveti cu dovlecei, ce sa mai,  le-am corcit. Pardon, reinterpretat.

Slide10

 

Am taiat mai intai felii subtiri niste dovlecei, pe care i-am lasat sa se „topeasca” la foc mic, in ulei de masline, cu nitica sare. Apoi am pus peset ei si niste bucati de rosie si ceapa, taiata tot fin (cu mandolina), peste toate am turnat oua batute cu marar (maretho),  am potrivit si crevetii deasupra si am sfaramat niste branza (in amintirea crevetilor saganaki, da).

Slide9

 

Am lasat la foc mic, cu capac. Si tare buna a fost combinatia.

Slide11

 

Am mai comis si niste biscuiti pentru Casi (de cate ori vreau sa ii iau mici recompense cainesti si citesc pe ambalaj 2-4% carne si derivate din, mi se taie cheful). Combinatia e deja clasica, peste, galbenus, verdeata, morcov, ulei de masline si ca liant un amestec de diversi fulgi, seminte, germeni.

Bune chiftelute 😀

 

rororo

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s