Bautura aceea de malt, stiti voi, cat despre pui, are arome foarte chinezesti, desi ma indoiec ca vreun chinez va face reteta asta, a la lene, poate vreunul mai puturos asa.
E, reteta e mult spus, dar combinatia asta ne place, place, place, asa ca, de ce nu, la catastif. Si da, merge si cu alte tipuri de carne, eu mai aveam pui din caserola luata pentru reteta precedenta.
Asadar puiul, bautura de malt, usturoi, condimente asiatice (5 spices, gen, daca vreti, daca aveti, daca nu, ce va taie), plu spiper szechuan, toate lasate la foc mic, sa se „sloucucheze”.
Cand lichidul a scazut si dracia sfaraie, stropim cu ulei de susan, de aroma.
Asta e tot, da.
Nu pot sa nu va arat prosopul cu bufnite care nu da bine in absolut nicio poza 😀
Mai avem si din categoria reciclate, pastai aite ramase de ieri + dovlecel fiert + smantana + marar.
Si cateva poze cu vremea din weekend, ca tare mi-a placut (cei cu concedii precis nu sunt de acord cu mine, dar pentru mine, intre betoane, a fost tare bine).
Spectaculoasa dezlantuirea de fenomene meteo.
rororo