Spre centru si din centru

Stiu ca toti stiti centrul vechi. Azi am cautat ceva, a fost o ora buna si am facut niste poze, lumina a fost cel putin stranie, la plecare era de furtuna, apoi a iesit soare orbitor. Cum am ajuns prea devreme, am tras niste poze, ce mi-a troznit mie. Ma uit la multe poze in ultima vreme, unele absolut fermecatoare, vezi celula stem din ochiu guzganului mancat de cioara, pixeli, socoteli, sincer, nu ma gadila in mod placut, putine fotografii sunt misto si putini fotografi vad efectiv prin obiectivele alea scumpe. Multe clisee, putine poze care te ating. Trecand peste aceste considerente de ordin personal, sa vedeti ce mi- atras mie atentia azi.

Mai intai pe drumul spre oras, pe Calea Calarasi am vazut mai multe case vechi de vanzare, foarte misto. La ora opt era inca liber prin oras, deci pe langa zona in care aveam treaba, pasajul Macca, a fost usor de surprins centrul vechi in liniste, cladirile cunoscute, ce nu am prins, aromele, multe patiserii deschise, multe cu produse absolut imbietoare (nu am luat nimic, inca nu pot manca), agnguri si locuri de parcare nestiute decat de putina lume.

Mi-a placut sa vad ca mai exista sigla cu „Arta si Precizie”, mi-a dispalcut sa vad in vitrinele pentru turisti niste kitch-uri oribile, mi-au placut amenajarile unor localuri, mi s-a parut haios ca in loc sa schimbe un geam spart unii l-au lipti cu un abtibild, daca dati pe poze sa le vedeti in slide show o sa vedeti cam ce mi-a placut mie azi.

 

Restante la pozele cu potol, garbanzos y chorizo (adica naut pasat cu usturoi si ulei plus carnatii respectivi), salata de calmar (o tin una si buna, calmar, nu calamar), o minunata supa dintr-un minunat piept de vita de la bulgar si o minunata mini-omleta dint-un ou proaspat ouat, mancarea mea pe trei zile (cum sa nu pastrez asa o poza).

 

rororo

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s