Conserve pentru caine (si nu numai)

Pai da. Ca m-am dus la Lidl dupa morcovi si m-am intors cu un food processor si   am dat iama in diverse, plus ordine prin frigider si congelator si au rezultat niste chestii.

Pentru Casi am facut cateva conserve din tot felul de legume (fara ceapa sau usturoi), carne tocata de vita, ambele inabusite, dar separat, cu foarte putin ulei. Le-am pus apoi impreuna cu putina apa, am facut si am pus nitel caramel (am citit asta pe o conseva din aia scumpa) si am ingrosat cu nitel amidon desfacut in apa rece. Foarte misto, consistenta e ca a   conservelor alora pe care scrie chunks dar satisfactia mare e ca stii ce ai pus in ele. Si iesi mai ieftin decat daca ai cumpara conserve bune (cele bune sunt pe la 10 lei, alea de doi lei ies din discutie).

slide7

 

Am mai testat pestele plat de la Lidl, excelent, facut doar pe plita unsa cu unt, cu garnitura de fasole neagra (cu putin usturoi, o salota si niste cimbrisor).

slide8

In rest, mancare de cartofi cu carnati, carnati de casa de la neamuri, excelenti, sosul nu l-am imbunatatit cu mai nimic, a fost suficient gustul lasat de carnati. Mvai ce sos bun.

Am mai testat aparatul cel nou si cu niste ciuperci, pe care le-am facut sos simplu, cu usturoi si smantana pentru niste paste umplute tot cu ciuperci.

Am facut si supa din piept de vita cu  niste minunate paste colorate, super misto, plus am primit o bucata de negresa pe care am mazgalit cu niste creioane cu pasta de zahar, sa vaz cum si ce, nu sunt nemaipomenite, dar na, la doi lei.

 

Gata cu prostiile, la munca, zic.

rororo

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s