Salutare in 2017

Prima postare, dupa ce pe 1 am dormit de am spart ca sa recuperez (varsta maica, o noapte nedormita se pune) incepe cu doua poze din centru, din noaptea dintre ani, unde am serbat prin munca. Nu a fost asa mare agitatie si halimai, multa lume plecata, putin blocaj, nimic spectaculos. Luminile dintre Romana si Universitate sunt superbe, sigur aparate mai bune surprind chiar cat de frumos se vede, eu va las ce am.

slide8slide9

1

Primele potoale din ani, minunatul pilaf al cainelui (buna de regimul omului) si fireste, am primit alta salata de boeuf (cu care m-am jucat).

 

Si am facut doua retrospective pe care vreau sa le pastrez. Un colaj cu necuvantatoare cu care am interactionat anul trecut.

Si un colaj cu o parte din mazgalelile de anul trecut.

 

Am calcat in noul an cu un rahat de caine pe ciupici, deci speram sa fie de bine, oricum a inceput cu bine, anul asta am ratat salvarea si camera de garda ceea ce imi doresc in continuare. Asa ca va dorim rororo

slide5

2 gânduri despre &8222;Salutare in 2017&8221;

  1. An Nou cu fericire si bucurii! La noi nu a fost asa „ferit de rele”, din pacate teckelasul nostru iubit ne-a parasit cu cateva zile inainte de intrarea in noul an, inainte de ziua sotului. A fost foarte greu si dorul de el e foarte prezent si puternic.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s