Cornulete din aluat de tarta

Ei da,  v-am zis ca ma mai joc cu aluatul de tarta, azi, cornulete, pentru aluat de tarta dulce sau sarat va trimit tot la Laura, unde aveti cantitati la marele fix, plus explicatii amanuntite.

Am ales sa le fac cu aluat de tarta sarat pentru ca le-am tavalit prin zahar (amestecat cu zahar vanilat bourbon)m prea mult dulce strica, iar de umplut, le-am indesat cu nuca macinata amestecata cu gem de prune. Da, merge misto combinatia. Pai cam asta e tot ce va pot spune, prea simplu, prea de joaca. Am incercat sa le tai in diverse forme, s-au cam desfacut, dar cum au fost date prin zahar precum corabioarele, nu conteaza.

slide12

Aluatul e usor de modelat, chiar o joaca.

slide11

Bradutul din poza era mic de tot, nu am putut sa nu il iau acasa, de aia l-am pozat langa mini cornulete, totul mini.

Altele, pai i-am facut o vizita lui Stalin, nu ul mai vazusem de mult, mare, frumos si intelept, cu surplus de dragalasenie si prietenie, s-a lasat vag pozat.


Am mai plasat castane pe te miri unde mi-au ajuns cauciucurile in orasul asta mare, am descoperit o armata de gugustiuci la mine in geam, am facut niste paste cu sos de smantana si robiola, plus o supa cu carne de strut si radacinoase, cam atatea la inceput de weekend balamucit, cand toti alearga dupa chilipiruri de ieri noapte, ca doar e black friday, teapa lunii cum ii zic eu.

rororo

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s