Rosii-rosii

Adica, bune, foarte bune, excelente.

CAP Gurbanesti, mix de soiuri nehibridizate, 5 lei si ceva kilul la Auchan, in caserole. Sunt minunate (atenciones, cand luati, cantariti mereu caserolele de orice, clentii nostri mai gusta, prima cutie avea 800 de grame si sunt sigura ca nu cei de la Gurbanesti au facut pocinogul). Reiau: minunate.

Bineinteles ca prima data am facut o capreasca. Mozarella la 50% parca ma astepta.

Apoi carnaciori imbracati in dovlecei cu sos din rosiile astea.

Eram chitita sa fac chestia asta cu creveti, bicoz creveti + dovlecel = love si mai ales love + salsa de rosii din alea bune = cea mai mare iubire a vietii. Bai dar asa mi-o tremurat mana, cum pusca mea sa dau aproape 60 de lei pe kila de congelati, fie si doi trei de un test, cand aveau declarat 25% glazura. Apa cu 60 de lei litru io nu iau.

Asa ca am facut un transfer de ingrediente si am imbracat in dovlecel niste carnatz alb de gratar. Si sosul, cum ziceam, rosiile alea bune, ulei de masline, nitica sare, busu, ai.

Pornosjag. cu hashtag. A, carnaciorii (daca ar fi fost creveciorii) i-am dat prin putin amidon, sa adere fasiuta.

 

Si de prin oras, sambata cred ca am vazut cele mai multe taxiuri pe cap de locuitor al capitalei, in tranzit sau nu, efectiv strazile erau galbene.

Am ajuns pe DN langa Tunari la o cursa de carting, am vrut sa ma uit, dupa primele doua poze mi s-a facut rau ed la caldura, deci habar nu am exact ce am pozat acolo.

 

La fel si turnul ala, pe undeva pe Mircea Voda, cand sa ma apropii sa vad ce e cu el, pac, a trebuit sa plec, deci e pe lista de vazut ce e acolo.

Un motor misto. Foarte misto.

In parcare la Esplanada, dupa ce am vizitat Mega-ul de acolo (wow, maicaa, ce preturi) am admirat norii, culmea, gratis, inca nu costa nimic in nord privitul. Inca.

O casa de vanzare in centru, absolut superba, am fumat o tigara langa ea. Mi s-a lipit de suflet, superba.

Si biblioteca. Pentru cei care nu mai stiu sau nu au stiut niciodata, acolo au carti si nu ma refer la vreun as de cupa.

Nu uitati, slide show, sa vedeti ce misto e casa aia.

 

rororo

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s