Meniu de florii

Mai in gluma, mai in serios, tot ce am comis e ca un meniu asa, chit ca nu a fost cu pus masa, de exemplu, fiind in Lidl (conservele de la Nixe sunt belea de bune) am aflat de la doua doamne care conversau ca „fah,  ie Floriile, se mananca peste”. Am achizitionat una  bucata conserva si iaca aperitivul.

Slide1

Accidental am dat la reduceri peste pastele din imagine care sunt foarte bune si, din nefericire, foarte scumpe, de aceea s-au aflat in calea mea la jumatate de pret.

Slide2

Si le-am potrivit intr-o supa cu pipote si inimi, nemaipomenita, din pacate era pentru Casi, din paacte pentru ea, ca am atentat serios.

Slide3

Apoi, era in plan felul doi, de Paste o sa fie sarmale, asa ca pana atunci am comis o mancare cu cartofi noi, porc, buruieni, minune.

Si iaca am avut si desert. Papanasi, in numar de trei, pufosi, gustosi, cu rauri de smantana si dulceata. Din pacate e reteta pe care o urasc toti prietenii mei: am avut in plus putina branza de vaci si am pus niste ou si faina, ce am mai pus eu pe acolo si asta este. Non-reteta de papanasi, dar cam asta este.
Pentru cantitati exacte va recomand reteta de Papanasi cu dulceata si smantana de la Laura de pe blog.

Ai mei, ochiometric, cum spuneam.

Executati corespunzator, cu gaura si sfarc, pufosi si aerati, iaca si sexyune.

Slide10

Asadar am avut aperitiv, supa, fel principal si desert, se cheama meniu, chiar daca neelaborat in avans si la nimereala, este.

Vesti despre Carlos, inca traieste, ba mai mult, a inceput sa se comporte ca un porumbel. Tot urat este, tot schiop, plin de hematoame de la atatea injectii, dar este.

 

De paste o sa pregatesc o mica bucatica de miel si, ei bine, surpriza, am gasit oase cu carne, un leu cincizeci de o ciorba, plus niste coaste care se preteaza a o friptura de repetitie, tot strecuraet printre oasele alea, coaste si garf. Din 3 lei carne o sa am si ciorba si friptura, miracolele exista, va zic eu.

rororo

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s