Pe cai

Nu am prea multe sa va povestesc, am cules cateva fotografii facute intr-o zi de miercuri, cam frig, cam vant, dar cui ii pasa. Foarte usor de ajuns din DN1 in apropiere de saftica se afla o baza mica, cocheta, de o curatenie impecabila, ce sa mai, bec, cu o minune de cai. Nu au iesit poze din interior, asa ca o sa va arat doar cateva.

Grajdul (pedichiura cabalina, oja roz pitzi, va rog).

Slide1

Si cativa maimutoi si maimutici, unii la prima intalnire, pe altii ii stiti de la Top Class. Frumusetea asta nemtoaica, Balalaika, singura care a facut antrenament pe obstacol in acea zi.

Slide2Slide3Slide4Slide5

Despre Woody, ce sa va zic, un personaj, pe cat e de mare pe atat e de hotoman si jucaus.

Slide6Slide7Slide8Slide9Slide10

Unic a ramas acelasi frumos, armasarul cu pistrui, da, e ziua roibilor.

Slide11Slide12Slide14Slide15

Iar despre May Be cea delicata si iute ca gandul, nu va spun decat atat, a avut bunavointa sa ma lase sa ma trag in poza cu dumneaei, vorba aia, ca  bomboana pe coliva.

Slide16Slide17Slide18

Povesti cu cai sunt multe, cele mai frumoase sunt acolo, fotografiile nu surprind mai nimic, cel mai important e sa fiti acolo, in preajma lor, desi e periculos, e boala grea, pe viata, tine indiferent de capriciile varstei sau sanatatii fizice. De final, pentru cei mici, a iesit cu greu o poza cu sturlubaticul asta mic si el, Hendrix.

Slide19

Nu  am vorbele la mine azi dar nu-i nimic, salveaza pozele. Super zi la baza la Tudor „La Balon”. E cu va urma, sa se incalzeasca nitelus.

rororo

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s