Prima lalea din gradina pe anul asta, a fost si o zi cu soare, in rest, frig si urat.
Si, pentru ca in afara de zama mai trebuie si un fel doi, am dezghetat niste pipt de pui, de fel nu e carnea favorita, accidental s-a aflat in posesia mea (in sensul in care, da, chiar in urma unui accident). Si s-a votat mazare (plus ceva bun pentru mine).
Pentru mine, m-am jucat cu cateva bucatele trase in unt.
Ametite cu putina branza expirata, in combinatie cu niste tortellini (curatenia de primavara prin congelator, deh), a iesit o chestie. Un dish, pe intelesul romglez.
Am primit serie noua de oua-oua, chef mare de scrambled eggs, papara sau paparui, cum zic unii. Deci ham and eggs (sau miau cu oua). Mic dejun de concediu fara plata.
Dar cea mai misto combinatie, talmes balmes, mi-au ramas bucatele de pui, cativa tortellini fierti, am pus totul in supa, crutoane si niste branza de Horezu, infratirea intre popoare, aproximativ de regim.
Apropos de culori, ca unii se uita la circul ala de bakeoff, iaca bre macarons de casa, stiti reteta, cea mai simpla: ii platesti la casa de marcat.
Inchei cu o porcarie maaare, voi sa nu faceti asa ceva, dar pentru ca in ultima vreme am tot dat de ceausisme alimentare, pohta ii pohta, salam de vara (daca l-as lasa la uscat ca ep vremuri, in ziar cu faina, aia ar fi amintire adevarata din copilarie, dar nu se mai fac salamurile in mate naturale ca sa mearga).
Deci cura de vulgaritate:
Si gata momentan, cel putin pana mai umblu la gradinitele kitsch.
rororo
Cat mai ai din concediu?
nu stiu exact, nu depinde de mine
dar si cand lucram postam zilnic, exceptie facand doua locuri de munca mai aiurea, ca ma uit in anii din urma de obicei
De cati ani ai blogul?
Eu de 6
2009, de cand s-au terminat lucrurile pe diverse forumuri pe care eram de prin 2001