Da, da, nu Fara Zahar, nu e cu muzica, e cu fara sare (si e de mancare). De regim fara sare. Deloc sare, zero sare. Treaba mai nasoala e alta, cine mai angajeaza acum un bucatar care nu gusta mancarea??? M-am nenorocit.
Sa trecem peste apocaliptice si sa va arat ce mi-am facut fara sare.
Supa de legume cu andive si fenicul.
Am facut si o oala de ciorba de fasole cu garf afumat, nu am gustat-o, dar cica a fost buna.
MBS (da, da, fara sare, totul e fara sare)
Pui fiert si legume din supa zdrobite (ulei de masline, zeama de citrice).
Supa de carne a mers la Casi, eu nu am voie, prea mult aport proteic.
Un fel, un desert.
Dovlecel umplut cu branza si ou si iaurt cu ananas si biscuite.
Si platou de branzeturi (fara sare), crema de branza facuta bila, cu oregano, capreasca, urda de la Lactosolomonescu pe biscuite, cu ananas si telemea fara sare cu un cruton de paine.
Deja m-am obisnuit.
rororo
Bunataturi….
Si multa sanatate!
Prima supa cum se prepara?
Simplu, legume fierte, atat, doar ca am pus si andiva si fenicul spre final. Sunt de mega regim toate, pactic nu e vreo preparare in afara de fiert sau copt la nimic.
Am inteles. Ma gandeam ca este o reteta asiatica complicata…
Multa sanatate iti doresc!
Multumesc la fel, nu, sunt imitatii, imposibil sa fac ceva, mai toate necesita prajit, calit, inabusit, etc, eu numai fiert si copt, deci imitatii 🙂