Rulada de carne cu carnati

Mai de regim asa, pana si cartofii i-0am facut la cuptor.

Rulada de carne

Dar mai intai … de ziua Elenei, ce am comis. Elena, tiza mea, a implinit o varsta oarecare si a venit in vizita pe la mine sa bem o bere. I-am pregatit un tort raw vegan 😀

Slide2

Casi a intampinat-o cu moaca specifica: da mie ce imi dai, dai si mie, mie ce imi dai, da si mie.

Slide3

Ne-am cinstit cu niste carnati de oaie si vita, voiam sa fac niste costite dar nu am avut chef.

Slide4

Am avut si tort (de data asta nu e la misto, ceva de belea, cu bezea, cafea, caramel, frisca, o sa puna ea reteta la ea pe blog, demential).

Slide5

Iar de final la pachet i-am facut cadou alt tort, carne de vita si carnati, coasta ramane pe alta data.

Slide6

Sa ne traim si la mai multe 😀

Revenim la rulada noastra, cum spuneam, carne de vita macra, nici carnatii nu au fost grasi (lasa ceva apa, carnea era foarte proaspata, data viitoare pun oul deasupra mai spre final), iar ce am pus in ea, pai urmatoarele: ceapa, usturoi, ou, mustar, maioneza, liutenita (asta e optional, fireste), sare, piper, sos Worcestershire.

Slide7

Carnatii proaspeti de oaie si vita i-am pus la mijlocul compozitiei.

Slide8

Pe deasupra am pus ou batut cu smantana, cum spuneam, carnea fiind incacceptabil de proaspata a lasat zeama asa ca data viitoare pun oul la final.

Slide9

Oricum am scurs zeama si am facut un sos din ea, de am pus pe cartofi, rulada, ca lumea.

Slide10

Merge si calda si rece fara probleme.

Slide11

Carnatii de la bulgar sunt excelenti doar prajiti asa, fara nimic, cu mustar, au dat gust misto si ruladei si sosului pus peste cartofi (reductie cu sos de stridie si zeama de la carne).

Si gata.
rororo

Anunțuri

4 gânduri despre &8222;Rulada de carne cu carnati&8221;

  1. Tortul raw-vegan, surpriza-surprizelor, adica cea mai faina idee! Sa stii ca ursuletul troneaza pe geam sa ma anunte cand ploua :)))) Carnatii sunt minunati si cred fac eu cumva intr-o zi de marti sa trec si eu pe la bulgar, chiar daca trebuie sa plec cu noaptea in cap de la capatul pamantului – a se citi dr.taberei. Asa ca a fost cea mai frumoasa zi aniversata de foarte mult timp 🙂 cu Casi vedeta principala.

  2. Eu fac de Paste umplutura cu carnati afumati vita-porc, pun si sufleul de leurda inauntru si multe verdetturi, dar si carne deja facuta tocanitza cu multa ceapa verde, delicat knor in loc de sare si piper, apoi rad cas de oaie si telemea, ideal este sa pui 3 feluri de branza si pun piper si ficat crud de curcan – celpolonez este fin si il recomand – si oua crude…. Si pun totul intr-o piele de la un pui dezosat care este subiectul tocanitei, ce iese? Pai, te lingi pe degete si nu vrei sa te mai ridici de la masa, dar o faci pt ca e consistent si nu mananci mult din acest motiv, deci nu te ingrasi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s