Trio de vinete

Adica vinete fripte, dar imbracate diferit, de dor de grecia, cu iaurt, de dor de altcineva, in memoriam, facui si o omleta, deci sa purcedem.

vinete pane

Inainte sa incepem, omagiul, da, mamaliga. In ciorba, luv ya bro.

1

Vanata, ei bine, era tare frumusica si am zis sa nu mai fac iar salata, plus ca tot imi amintesc toti de Grecia, deci pane sa fie, cu iaurt cu usturoi. Si nu numai pane, adica, niste felii le-am bandajat asa:

Slide2

O parte din felii le-am dat prin faina amestecata, apoi prin aluat de bere, iar cealalta parte prin faina, aluat si iar faina. Si cat s-au fript ele in legea lor, am facut sosul de usturoi.

Bineinteles, tot cu „rigani” salbatic din Kassandra, sa aducem macar prin arome nitel din peninsula in Salajean.

Slide3

Foarte misto, acum ca s-a racorit afara poate repet, ca mai am sos.

Slide4

Despre omleta cu de toate, stiu ca stiti ca majoritatea bucatarilor cand au foame la munca, halesc oua, fie omleta cu de toate, fie ochiuri. In memoriam mi s-a facut chef de una cu de toate.

Slide5

Adica o manuta de salata de cartofi, branza de oaie, niste busuioc pe acolo, sare, piper.

Slide6

Si cu plescoi, cu mamaliga, cu de toate. Ca poate ii e foame fratiorului.

Slide7

De vara asa, ca de iarna mai avem sarmale. rororo

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s