Burger on a stick

Nu mi-a venit alta idee de nume, sa traiti, fiind doua zile neinspirate, ma gandeam ca daca scriu burger pe bat o sa va ganditi la batman.
Nici la pozne nu am avut rabdare dar ideea e misto, mi-a dat-o fara sa stie, o doamna.

Slide1

Biensure ca inainte trebuie sa va arat cateva tembelisme. De exemplu, cum se bandajeaza masina in angaralele potaii ca sa nu se incinga in drum spre medic. Parasolar.

Slide2

Oua ouate de cu zori, ajunse la mine in cateva ore. Doamna care mi le aduce vine zilnic prin canicula, un kilometru pe jos, dupa aia tren, dupa aia metrou si iar pe jos. Asa, ca idee.

Slide3

Reteta misto (burgerul nu e reteta, e idee de montaj mai mult). Vinete coapte, scurse, dovlecel fiert, scurs, ambele tocate (NU cu mixerul, nu, va rog eu, nu), iaurt gras (daca nu aveti, strecurati peste noapte, conteaza), ceapa taiata marunt de tot (sau data pe razatoare) si putin usturoi, doar de iz. Toate amestecate cu ulei cat vreti si va doriti.

Slide4

Mi-am adus aminte de asta de prin patria Casandrei, grecii ii pun mult ulei de masline, e buna oricum. Pont: e mult mai buna a doua zi, desigur ca fermenteaza destul de repede, dar a doua zi, este de un gust desavarsit.

Trecem la burgerul nostru, compozitia o faceti cum vi se nazare (aveti deja pe aici cateva modele), mie, pentru ca aveam niste chiftele de-ale noastre, nu mi s-a nazarit nimic. Treaba e ca guguloaiele fripte, cum ziceam, indiferent de compozitie, le imbracati in bacon si le trageti in teapa. Pot sta binemerci pentru un bufet si sa fie montate in ultimul moment ca nu se strica nimic. Iaca, Vlad Tepes.

Slide5

Ce am folosit eu pentru montaj (dat fiind ca eu am pus chiftele, voi, treaba voastra), nu e de descris sa nu fac febra musculara la degete, ca se vede in poza:

Slide6

Ce e haios, chifteloburgerii cu tot cu tepusa se pun intre feliile garnisite, se apasa chifla, se extrage tepusa si gata.

Slide7

Stiu ca nu am avut chef de poze ca a fost un du-te vino, dar mi-a placut ideea, data si fara voie. Am sexyune dar e asa de neporno ca nu o mai pun, alta data.

Apropos de ponturi, cartofii „noi” de import, mai ales Olanda, sunt naspa, parca sunt porcesti. I-am mancat doar cat am gustat burger bites on a stick (adica pe bat si din doua imbucaturi ii gata), restul, normal, la gunoiul eco bio canin.

rororo

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s