Despre traditii a scris de mult Costachel, ba chiar am incropit si eu un articolas despre traditia oului pascal, asa ca azi, numai poze. Cu mentiunea ca unul dintre oua, inainte de a intra pe mana pseudoartistului din mine s-a ciocnit cu gresia si a fost mancat.
Despre celelalte, stiti deja de ani buni de unde si cum le cumpar, nu din lipsa de timp, neaparat, desi initial asa a fost, dar sunt perfecte si extraordinar de gustoase. Anul asta le-am mazgalit putin (inca mai am cateva dar ajung 3 angry birds, niste google eyes si flori, preferatul meu e cel cu flori, o sa imi fie mila cand o sa il sparg).
Despre oul spart, ce sa zic, am fugit la piata sa imi iau de pofta o bucatica de cas proaspat, ceapa verde, ridichi, de o pofta mi-am luat, bai dar ce preturi in piata, zici ca esti in piata centrala din Barcelona, desi e posibil astia de la Trapezului sa ii bata pe aia la preturi.
Oricum, nu am putut sa sar peste o superba rosie (mirosea cand treceai pe langa, o minune, import Turcia, fireste, dar cum stiti, sunt o mare afmiratoare a legumelor din sudul Turciei).
Asa ca gustarica de ieri a fost asa: cas proaspat de oaie, rosie, ridiche, ceapa verde si ulei de masline amestecat cu oregano (din Cassandra, inca mai am, de patru ani), ceapa verde si nitelusa salvie salbatica din Thassos, grecii is ortodocsi si ei, nu? Nu am amestecat religiile.
Asa ca am adaugat la cadouasele de paste si trei angry birds comestibile, hand made 🙂
rororo
❤ ❤ omg! inca n-am vopsit ouale. Sa vezi ce fata face mama acum cand ii zic ca vreau angry birds egg :d Da-s prea misto!
A, aluneca rau, astea de-a gata, daca le faci tu ies precis mai misto ca ale mele.
da ia zi exact ce-mi trebuie -carioca din aia si atat?