Ciorba de pui cu leurda, zeama de varza si zdrente de ou

A iesit ce scrie in titlu pentru ca m-am tot razgandit pe parcurs, ba la acreala, ba la textura, ba la … muc.

Slide1

Supa de pui de baza, clasica, respectiv takimuri, radacinoase, ceapa, strecurata, aleasa, atat.

Separat am pus la inabusit iarasi cateva radacinoase, pentru culoare si cubulete, o mana de legume diverse (am o punga pt mancarea Casandrei si nu pea mai am loc in congelator, de varza murata prea multa), praz si ardei gras. Am adaugat supa, am fiert, am pus si cativa cartofi, iar am fiert, iar la final am pus o legatura de leurda si ou batut cu smantana, cum zicea cineva la TV odata, se adauga oul cu smantana „in ploaie” (mereu imi imaginez de atunci cum ar fi sa ploua cu oua).

Dupa un clocot, doua, am acrit cu zeama de varza (nu ma hotarasem pana in ultimul moment, sa fie moare, sa fie bulion de corcoduse, sa fie bors). Leustean nu am avit (e foarte scump si uscat nu stiu daca am) dar nici nu merita, are leurda aroma din plin.

S-a halit jumatate de oala instant, eu ziceam ca o sa am si pana la paste, vezi sa nu. Daca nu mancati, Mike Wazowski o sa va bantuie.

Slide2

Azi se picteaza ouale, nu? Ne revedem curand.

rororo

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s