Iarna pe ulita

A-nceput de ieri să cadă
Câte-un fulg, acum a stat,
Norii s-au mai răzbunat
Spre apus, dar stau grămadă
Peste sat.

Prima poza e de la 5 dimineata si nu, nu va imaginati ceva criminal cum dau aia la TV, e efectiv o zapada frumoasa, normala si organizata.

Slide1

Zapada si temperatura sunt perfecte, iar barza asteapta primavara sa fie curatata de toate cele, ca pana atunci nici ca o trag din pamant.

Slide2

Ratusca nu se vede de nameti (si ea e in noroi) si noi ne-am strans la claca. Cine are lopata mai buna, sarea mai buna, ca pe ulita, ca intre vecini.

Slide3

Masina unui foarte vechi si bun prieten de-al meu, inca nedezapezita, ca am zis ru ceva de genul: nu pune mana, stai sa iau aparatul!

Slide4

Daca ajungeti pe la noi o sa recunoasteti usor blocul, este singurul cu zapada data de pe alei. La troc, eu dau lopata, tu dai zapada, eu dau zapada, tu dai un vin.

Slide5

Se mai poate recunoaste dupa ceva, desi avem cei mai frumosi si intretinuti pomi plantati de noi (visini, corcodusi, meri, caisi, castani, stejari) e singurul bloc nereabilitat.

Slide6

Nu de alta, dar la noi in sector, reabilitarea gratuita costa. Inca nu s-a stabilit suma exacta (da, daca nu ati inteles e vorba de spaga) dar e mult mai mult decat va inchipuiti o reabilitare „gratuita” din banii statului, ca vorba reclamei, statul inseamna varice.

Si de final, gradina Casandrei, aproape intacta, nu va mai fi mult asa, este un curatator bio de zapada ce nu s-a vazut, cat stateam la troc cu vecinii a mancat jumatate de pe trotuarul advers, trebuie sa o mentin in perimetru, daca tot face tone de pipi macar sa topeasca si sa manance de la nereabilitati.

Slide7

Concluzie, a fost o ninsoare marfa, nins viscolit dar peste noapte, forme de zapada nemaipomenite (nu mi-a traznit sa pozez), claca, troc, ce mai, o zi de iarna super. A, era sa uit, culmea, pe la 6 dimineata a trecut si plugul.

Dupa dezapezit, noi, pita cu unsoare si vin roze.

casimiloaga

rororo

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s