Ulei picant cu fulgi de ceapa

A iesit super, se face in secunde.

Slide1

Fulgi de ceapa, adica ceapa aia deshdratata pe care o tot laudam mereu. Eu am folosit un amestec de uleiuri, de rapita, masline si orez, ca sa nu fie nici – nici. Se pune ceapa si fulgii de ardei in ulei si se aseaza vasul pe foc. Smecgeria e ca nu trebuie sa se prajeasca tare, trebuie stat langa sos, e gata in cateva secunde.

Slide2

Misto e ca fulgii nu numai aromeaza dar raman si crocanti, acum depinde cat de mul tulei vreti sau sos cu totul. Si merge treaba asta pe multe. Pe pizza …

pizza sos iute

… hummus, fasole batuta (cu castraveciori), pe o droaie.

Slide5

Apropos de castraveciori 😀

Slide4

rororo

2 gânduri despre &8222;Ulei picant cu fulgi de ceapa&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s