Glume proaste

La prima ora spargeam usa unui anume magazin, Auchan, aveam musai de luat doua chestii pe care deja le inspectasem si stiam ca sunt acolo.

Si, cum ma stiti, cu ochii dupa noutati sau chilipiruri mi-a sarit in ochi untul asta:

Slide1

Pana acum tot ce am luat de la Savis a fost bun, sana si smantana, nu e gaseste mereu si nu peste tot, asa ca am luat cu incredere cutia din raft.

Si nu, teapa nu e de la producator, acasa am desfacut cutia si …

Slide2

In mod evident unui angajat Auchan i s-a facut foame si a bagat, cred ca paine cu malai ca erau si ceva resturi galbene in unt.

Slide3

Acum aia e, curat si mananc mai de jos, ca nu te joci cu hepatitele, dar de acum incolo voi deschide fiecare cutie de unt, iaurt, etc. Daca unuia caruia i s-a facut foame a facut asa o magarie, ma intreb ce face unul care isi da demisia la o cutie de iaurt sau smantana, sa zicem.

Nu am mare comentariu de facut, evident nu ma puteam intoarce cu cutia, ca nu puteam dovedi ca nu am dat eu in ea acasa, dar imi e invatatura de minte si de aia va zic si voua, sa verificati pe cat posibil. Altfel untul, bun.

rororo

2 gânduri despre &8222;Glume proaste&8221;

  1. Dana, am pățit și noi. Cu o cutie de mascarpone. Am cumpărat-o din Mega, iar acasă am desfăcut-o după câteva zile și am constatat că era desigilată, începută și de-a dreptul mucegăită. Deși nu era expirată. Cineva a mâncat în magazin din ea, apoi a pus-o la loc pe raft și cine știe cât a stat acolo și în ce condiții… Nu ne-am dus cu cutia înapoi, tot așa nu puteam demonstra că nu noi am început-o, nici bonul nu-l mai aveam.

  2. Macar de acum m-am invatat minte sa ridic capacul daca nu e cu sigiliu exterior, dar am scris ca sa stie lumea ca idee, macar s anu ia si altii teapa, ca eu nu cred in proverbul ala cu: sa moara si capra vecinului. Ba sa traiasca bine.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s