Meniu simplu, ca la bloc

Adica MBS si carnati cu mustar. De ce pun fara sa fie vreo reteta? Unu la mana, pentru dosar, doi la mana, ca am mai facut si eu o cumparatura interesanta. Deci asta e ceea ce gasesti, iar, in orice cantina si mie imi place.

Slide1

Mai intai, daca tot e dosar (reiterez pentru cei intrati mai tarziu ca nu detin un blog culinar, deci nu cautati retete ca e plin netul de ele, la mine e cu diverse si cateodata si retete), starea vremii. Panicarzii o ard cu moartea alba care s-a dezlantuit, calm, e o iarna normala, mai frig, mai nor, mai soare, mai ninsoare, anut trecut abia prin februarie dadu rau cu zapada, acum casi si vrabiile sunt in conditii decente.

Slide2

Am facut o poza care mi-a placut, apropos de moartea alba (e un pachet prins in gheata din parcare, nu stiu cine l-a aruncat).

Slide3

Si acum motivul pentru care am facut combinatia. Primul ar fi ca am carnati de casa primiti si cineva imi facu pofta de chiftele, retete de carnati gasiti peste tot, astia sunt simpli, facuti de matusa mea. Al doilea motiv e ca dupa ce am balarit pe gheturile din cartier (ca ii doare pe toti in bendix de dezapezit trotuarele) musai o tura de Auchan, viteza maxima, buget stabil, dar tot mi-au cazut ochii pe asta:

Slide4

Este exceptionala, de mult nu am mai intalnit un produs care chiar sa imi placa. Costa 4.21 lei si ii merita. Contine numai branza telemea si smantana, nimic mai mult, dar mixate, ca o crema, iar cu mamaliga, fie ea si rece si veche de o zi, super. Asa s-a nascut meniul zilei, carnati copti la cuptor cu mustar cumparat, crema de telemea de Napolact si mamaliga simpla, la ceaun.

Slide5

rororo

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s