Carnati cu varza

Titlul e cam la misto, de fapt sunt poze din ultima zi a lui 2014, sa ii urez un bun venit lui 2015 si pentru ca am poze in plus.

Dar de bun simt, incep cu reteta chestiei asteia.

Slide1

Reteta incepe ca alea evreiesti: se primeste cadou carnatz:

carnati

Bine, in banc era cu „se imprumuta”. Ca sa ma tin de banc imprumutai si eu puuutina slaninuta de pe pastrama vecinului, o sa ii spun si lui, ca cine stie cum da de mine pe net. Pusei carnatii pe slaninute si la cuptor.

Slide3

Pe urma niste mamaliga cu cartof de ieri, varza tocata de la sarmale, boia si piper (japonez, shhh, nu ziceti ca e fusion). De belea.

Slide4

Ia sa vedem ce mai avem de 2015. Primii calendar in dar.
Fug de 2014 si intru in galop in 2015, daca e sa ma iau dupa daruri.

cai

Primii si castraverzi mov buni rau, au mers si ei pe esofag in vale (nu bagati in seama decorul cu frimituri, nu fac poze artizdice).

Slide6

Si o varza, de imi fu si mila sa o tai, e o opera arta a naturii, o frumoasa, fina si aerata.

Slide7

In rest, am mai primit flori si ger, Clujanu zice ca la ei e mai frig, o fi, dar la noi astia dau caldura mai pe sponci, ca fugaream cainele sa il bag in pat sa imi tie de cald. Si sa te duci la interviu cu mucii guler nu e de bine. Oricum, poze de la dezapezitul cu sare si ceva urme de ger plus flori, pentru toata lumea, avem.

Slide14

Slide9

Slide10

Slide11

Slide12

Slide13

Asa, de respect, masinile au ridicat stergatoarele in aer.

masini

Si pentru ca am vazut un concert superb de craciun, Zdob si Zdub, sa fie si muzica.

rororo

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s