Mos Craciun la Top Class Riding Club

Si anul trecut va povesteam despre manifestarea care cred (si sper) ca va deveni un frumos obicei la Top Class Riding, in 2013 am apucat sa pozez si calul lui Mos Craciun inhamat.

Cum si anul trecut spuneam ca la Top Class a fost cea mai frumoasa zi din respectivul an, la fel si anul asta, 2014, septembrie 13, a fost o zi absolut minunata si efectiv in spiritul veseliei si bucuriei. Competitiile au avut rol de hlizeala si hahaiala, ce mai, minunat, dar sa va arat ceva poze, nu? De data asta am luat niste baterii de rezerva si cat de cat au iesit cateva.

Dimineata (pe racoare), ceata deasa rau pe drum, tot franam sa ma uit dupa repere.

Slide1

Si daca in sosea era cum era, cum am cotit, mai ales langa lac, vorba aia, sa o tai cu cutitul, o atmosfera straniu magica.

Slide2

Am intarziat putin si pe la zece si ceva soarele se vedea doar din spatele cetei, pentru cine a ratat buletinele meteo, in Bucuresti nu s-a mai vazut soarele timp de 33 de zile. Acolo, in camp, inainte de a ajunge la grajd, cum spuneam, atmosfera magica.

Slide4

Slide3

Mos craciun, sexy si vivace, deja se poza cu copiii si am ratat dresajul, pentru ca s-au tinut de program si eu am mers ca melcul.

Slide5

Ca si anul trecut, bufetul cu gustarele pentru sportivi sau mai putini sportivi era pregatit. Si vinul fiert fierbinte, din belsug.

Slide6

Prietena mea Ioana a adus si minunatiile facute de mana ei si au fost super apreciate, chestie care iar mi-a dat o stare de bine, inca mai apreciaza lumea lucrul frumos facut de mana, mai ales unicatele.

Slide7

O sa ajungem si la cai, aveti rabdare, intai sa va arat nitel behind the scene. Pentru ca unde sunt multi copii veseli, parinti care fac copiii veseli si animale, ei bine, mai sunt si animale care primesc de pe la masa chestii, s-au cam indopat pisu si cateii (cateii aveau zgarzi noi si dupa ce a iesit soarele si au indopat se tolanisera la soare pe iarba).

Slide10

Slide8

Slide9

De prins, am prins stressa, proba de trei obstacole de dificultate progresiva unde s-a ajuns in finala sa se ridice la 1.60m. Castigator a fost Marco, dar tot concursul a fost misto, aia mici au scandat ca la un meci de fotbal si au incurajat toti calaretii. Poze, cate au iesit, dar se vad relativ bine. Maimutica mea mai ales dar nu dam nume ca nu e frumos, a fost un spectacol de egalitate, un exemplu frumos de dat copiiilor, incepatori in ale artei echitatiei dar carora le prevad un viitor super cu asa cai si profesori.

Slide15

Slide11

Slide12

Slide13

Slide14

In pauze mai dadeam ture cu un vin fiert si o tigara la cazan, unde Mos Craciun supraveghea atent prepararea unui cazan mare de pomana porcului.

Slide17

Slide16

Pe la 12 din pamant ieseau aburi, gheata picase de pe pomi deja si era cald si frumos, mesele au fost scoase afara.

Slide18

A inceput si competitia pe echipe a celor mici, lingura, cartoful si echipele cu Anushka versus Lucky au concurat strans de tot.

Slide19

Prima serie a fost castigata de echipa care a incalecat pe Lucky care nu isi mai lua ochii din aparate.

Slide20

Pana s-a terminat si toti cei mici au intrat in concurs, s-a pregatit si sareta cu multe cadouri, pentru ca, fireste, indiferent cine a castigat, toti au fost premianti si au primit diplome. Daca anul trecut am reusit sa pozez frizianul la trasura, anul asta calul mosului a fost verde 😀

Asortat cu albastru.

Slide21

A cantat si o trupa misto, cine ar fi crezut ca baiatul lui Ionel Bucur este leader vocal intr-o trupa. Ba si mai surprinzator, desi un manej nu este gandit pentru evenimente muzicale, acustica a fost neasteptat de buna.

Copiii sunt super misto, sa ii cautati pe net, isi spun Selfie Group, canta un amestec de genuri care suna excelent, au prezenta scenica si, na, logic ca mie partea ritmica mie mi-a placut cel mai mult. La final ne-au si colindat.

Slide24

Slide22

Slide23

In grajd nu am stat mult si, normal ca din cauza luminii nu mi-au iesit multe poze dar am cateva.

Mimi care s-a ferit de aparat, isi primea tainul si ma boscorodea Ioana ca tin blocata linia ca sa fac eu o poza.

Slide25

Unic, aproape mereu il prind numai in pozitia asta de cersetor feroce.

Slide26

Si, ei bine, da, calul de anul acesta al lui Mos Craciun pe care eu nu l-am prins in poza la sareta, doar in grajd, un frumos cu motor baban, fost cal de caruta, o bijuterie de Jegalia, din Timonier care acum are o soarta mai fericita si care e un pepenas.

Slide27

Am vrut sa ii fac si un portret, dar mintea mea orbita de soare si vin fiert a realizat ulterior de ce tot facea hap de aparat, in mana stanga tineam o bucata de morcov. Aparatul a rezistat eroic (cazut in noroi la ceaun si cu hap de la Arthur, calul de anul acesta al lui Mos Craciun). Oricum cand o sa vina vreme frumoasa sigur ii mai prind si pe afara pe toti.

Deci poza cu hap.

Slide28

As incheia cumva, dar pauza de inspiratie, pe urma ce pot sa va spun mai mult decat v-am zis pana acum, organizare beton, animale, parinti, copii, mancare, soare, mirosuri faine (ca iar tin tricoul doua zile pe mine), multe rasete si destindere totala.

AM si eu diploma dar nu am pozat-o, poate mai tarziu cand reiese soarele. Oricum eram sigura ca la mosul de la Top Class o sa fie vreme faina, pentru ca si anul trecut a fost la fel si o sa vedeti ca si la anul va fi la fel.

rororo

2 gânduri despre &8222;Mos Craciun la Top Class Riding Club&8221;

Lasă un comentariu