Spanac

Meryem a declarat deschis sezonul la spanac. Si are si ea rezon, la cat spanac se mananca in sezonul asta, metaforic vorbind, de ce nu, asa, de calmare a nervilor legati de discutii omniprezente si pretul produselor romanesti, eu fac o colectie de spanac. Spanacul meu, nemetaforic.

Nu le iau dupa cum mi le da WordPress, care in absenta mea a binevoit sa schimbe iar ceva pe la interfata, ci cum mi le gaseste dragul de Google (daca ar fi real filmul ala cu stagiarii, eh).

Retetele sunt la link-ul din titlul lor, daca intereseaza.

Orez cu spanac

Spanac in sos chinezesc

Pateuri cu carne si spanac

Pui cu spanac
(la asta, desi nu e poza misto, e ceva excelent, dupa ceva mancat la Barka Saffron de mult)

Pateuri cu spanac si branza de burduf

Un fel de lasagna cu branza si spanac

Sigur am mai facut bors de miel cu spanac, spanac cu masline, normal ca si spanac cu ochiuri, spanac peste spanac, dar cum ziceam, macar mancat nemetaforic ci pe bune, acum ma gandeam ca am cateva tubulete de „caneloane” ramase si as mai manca ceva gen sos alb (ciulama) cu spanac si mamaliga. Nitel malai mai e si el, dar nu am spanac, deci nu mananc spanac.

rororo

Anunțuri

Un gând despre &8222;Spanac&8221;

  1. Draga mea, ın Turcia sezonul spanacului ıncepe odata cu iarna. Deci, la primavara, cınd noi deja vom fi satui o sa treaca restul lumii la pascut. O sa mai bag şi praz, ca şi ala tot acum iese. Mişto buchetul tau de retete. Sper s-apuc sa ıncerc vreo doua. 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s