Pui cu legume

Aveam chef de ceva chinezesc si e mai ieftin sa faci acasa din ce gasesti prin frigider, nu?

Slide1

Sa nu uit sa va reamintesc sa nu cumparati taitei de orez facuti de Rolton, sunt o porcarie oricum i-ai gati (e a doua oara cand dau in punga luata, erau cei mai ieftini, acum ma spal pe cap cu ei, mai am de facut o transa dar cred ca merg la caine).

Asadar am avut prin congelator niste piept de pui, prin frigider ceva legume si iaca ce am comis.

Am marinat intai pieptul de pui cu: coaja de lamaie si portocala, sos de soia, sos de stridie ardei iute, sirop de gutuie (de la dulceata, merge si zahar) si feliute de usturoi.

Slide2

De aici incolo, simplu so la foc mare.

Am calit repede legumele.

Slide3

Am adaugat si puiul, jap, jap, dupa dulap.

Slide4

Dupa ce toate s-au facut am pus restul de marinata in care am desfacut putin amidon, am gustat de sare, piper, dulce, iute.

Slide5

Si gata. Cu taitei alaturi (Rolton, da, din aia pe care nu va sfatuiesc sa ii incercati pentru ca nu merita).

Slide6

Genul asta de mancare cu care alini cheful de chinezesc e cel mai rapid confort food dupa parerea mea, sigur ca se poate face cu ce tip de arome aveti chef. Mie imi place oaia aia cu piper de la chinezi, dar nu am o tona de MSG in casa, odata pe an sau odata la doi ani singurul loc in care imi pot face cheful e tot la chinezi (fara mult MSG clar nu poti reda gustul ala).

rororo

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s