Mazare cu carne de curcan si leurda

Si mult marar si friganele, normal.

Slide1

De fel nu prea gatesc curcan, intai ca nu ma poate convinge nimeni ca e mai sanatos decat puii de supermarket, apoi ca e scump, asa ca in general si scump si prost nu prea servesc dar pentru ca am spart poarta la deschiderea magazinului, Lidl, am gasit doua caserole la 30% (reducere), pulpa de curcan dezosata. Daca e si prost si ieftin mai merge, am avut dreptate, a lasat o tona de apa si carnea era gatita cam in 20 de minute, parca mai repede decat puiul, e, nu o sa murim.

Cum imi place combinatia morcov – mazare am facut asa: am pus carnea cu ceapa si morcov sa abureasca sub capac, exclus sa se caleasca in baltoaca iesita din curcan;

Slide2

am pus mazarea, apa cat sa acopere si coditele mararului;

Slide3

cand toate au fost fierte, cum ziceam, destul de repede, am pus pasta de rosii, zahar, iar la final un manunchi de leurda si o groaza de marar proaspat.

Si a iesit mazarea copie fidela a culorilor toamnei, drept e ca domnul curcan de gustos e gustos in hormonii lui.

Slide4

Friganelele le-am facut simple, le-am dat sa bea doar ou si le-am prajit.
Al batrn:

– Ce faci?
– Friganele, merg la mazare.
– Te duci la mare?

E drept ca am percutat cu intarziere la asociatia facuta de el dar dupa aia am ras 😀

Slide5

Foarte buna si mazarea, Fine Foods, congelare rapida, zice ep ea, gustoasa si a fiert repede.

rororo

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s