Ardei umpluti

Nu e vreo mare reteta, ba din contra, cam de lene, am modificat mai nimi pe ici pe colo, e si pacat la cat costa in sezon ardeii sa ratez.

Slide1

Compozitia a fost din 500 de grame de amestec de porc si vita si 500 de porc, ceapa, boia, sare, piper, marar si orez.

Slide2

Din cauza caniculei nu am facut mari inginerii, deci soldateii cu rosie in cap (si rosiile sunt in sezon).

Slide3

Am facut un sos din suc de rosii, smantana si oregano (asa mi-a traznit si rau nu am facut). Am dat la cuptor, am inchis usa si am taiat-o din bucatarie.

Slide4

Observatii: imi plac enorm ardeii astia de sezon la gust, asa cum sunt ei, usor amarui, iar carnea de la Lidl este foarte buna, cel putin pana acum.

Nu puteau sa iasa altfel decat buni, normal. Ca sa pot manca mai fierbinti i-am dres cu putin iaurt.

Slide6

V-am zis ca nu e mare reteta, banal, de pauze publicitare, dar e buna la colectie si pe esofag in vale, clar ca ar fi mers un vin (sau chiar sprit de vara), dar nu am avut.

rororo

Anunțuri

2 gânduri despre &8222;Ardei umpluti&8221;

  1. Pingback: Supa alfabet si ciorba de perisoare | Aphex
  2. Pingback: Pagini de jurnal (41) | In Jurul Kadiei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s