De duminica

Din seria „cum sa ne distram cu Martha Stewart” care, dupa parerea mea nu ar rezista nici o zi intr-o bucatarie profi, bonus, e plictisitoare, pana si un catar beat e mai priceput sa atraga atentia, e urata, prost operata si masculina, aici incetez cu comparatiile sa nu jignesc adevaratii barbati pe care i-ar umbri.

Deci vazand lectiile doamnei despre sosuri (nu gresite, dealtfel, ma rog, nu in totalitate, dar cine sunt eu sa spun asa ceva despre o somitate in materie de … hahahahahaha, nu pot sa imi pun cenusa in cap la asa o somitate in materie de adormit lumea), mi s-a facut abrupt pofta de cartofi prajiti cu ou. Logic.

Slide2

Trecand peste faptul ca are doua maini stangi, are un avantaj doamna, cand nu ai somn, pui o caseta cu ‘mneaei si garantat adormi. Sa moara de ciuda companiile farmaceutice ca nu mai au cui vinde somnifere.

Pana si Casi a adormit, nu inainte de a sta la o poza, e dresata, stie sa raspunda la comanda: „daca stai o secunda locului iti da mama cartofel”, urmata de comanda ferma „mars in ‘zda ma-tii de aici”, iaca si dovada:

Slide1

Asa, ca bonus, distinsa se da atat de culta incat foloseste cuvintele alandala bine de tot, la final incheie apoteotic, sper sa includeti retetele in repertoriul dumneavoastra (repertoire, spus frantuzit asa). Pun pariu ca si in engleza si in romana inseamna acelasi lucru, repertoriu si, in niciun caz, nu se refera la retete.

Imi aminteste de vorba aia darza: prostul pana nu e si fudul …

rororo

4 gânduri despre &8222;De duminica&8221;

  1. Doamna in cauza , aka Marha Steward , scuzat sa-mi fie , dar sunt in asentimentul tau vis-a-vis de faptul ca e putin cam pe langa ce culinareste ea….plus ca , hai sa fim cinstiti , si altii folosesc scule si semi-preparate [vezi Jamie Oliver],dar aia nu se dau lebada in ligheanul cu apa ,ca le-au facut inainte si in emisiune se scuza ca ,pentru eficientizare si minute de emisie , le folosesc abia acum… haida deh!
    Eu una nu i-am inteles doamnei retetele , desi m-am straduit maxim…. 😛

  2. Glumeam, eu tot acolo am vazut-o, dar nu erau retetele ei, oricum, asa cum am zis, adormi instant si daca incearca sa iti explice cum se unge o felie de paine cu unt.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s